::EeNa's FoTOpAgE$::

By: Sarahfarina Rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 12-Jun-2007 16:29 Email | Share | | Bookmark
RanDom PicS fr My ThUmBdRiVe

tempe-R
phone lama
rindu KLCC
View all 6 photos...
nothing much in life lately. thinking of going back home this weekend.tapi kata nak save duit beli laptop. huhu.. bnyk nya nafsu nak membeli...........


Saturday, 26-May-2007 06:17 Email | Share | | Bookmark
Wedding~

The ladies without Alin
The ladies (complete set)
The gentlemen
View all 6 photos...
btol ke kalo pegi byk2 wedding org nanti kawen lambat? tapi daku suke mkn free~ camno nih?
anyway arini aku pegi kenduri kawen adik kak dila. kak dila nih pembantu tadbir kat bahagian perkhidmatan farmasi pahang. tpt aku lepak kat cni pun dekat ngan tpt keje dier. aku,alin, liya, niza, afiq, amir and his cute cousin pun pegi kenduri tuh. lokasi: jalan tas 38, tmn tas.
sungguh panas arini. seb baik gambar cantik. huhu. melaram sakan la seme org. liya pun lilit tudung lain cam bese. yours truly maintain cun cem besa.
jumpa che li and family ngan shahrul n co. ader org silat kat padang dekat umah kenduri tuh. pes time tgk. tapi masa kitorang sampai, takder org bersilat lagi.
huhu... tu je la. aku pun tatau nak wat pe lepaih nih. sensorg je kat umah. boringnyaaaa


Saturday, 19-May-2007 04:13 Email | Share | | Bookmark
Pharmacy Enforcement

periksa barang yg dirampas sambil berposing
mengada2
jangan beli ubat tak berdaftar ni
View all 5 photos...
sekarang ini aku ditempatkan di bahagian penguatkuasa farmasi kat jalan dato lim hoe lek, kuantan. bahagian ni special sket sbb keje2 dier kurang berkait ngan klinikal, it is more of law la. aku akan berada kat sini selama 2 bulan.
sangap jugak laa kat sini. sbbnya aku kurang gemar keje2 yg tak berkaitan ngan klinikal&ubat2. tapi aku suka kalo dibwak berjalan2 untuk inspection ataupun raiding. paling jauh aku pena pegi ialah kat pelabuhan kuantan untuk new premise inspection. perjalanan amik masa ~1/2 jam je. tapi perjalanan yg best sbb lalu kat tepi pantai. nampak la pantai air hitam and balok. cis terasa nak pegi sini plak jalan2.
en hamdan kata ader nak wat inspection kat temerloh. god please make him bring me! sonot gak kalo dapat jalan2 kat temerloh. tapi kalo overnite kat sana takleh nak claim sbb aku masih lagi seorang trainee (huhu ) tapi demi pengalaman, aku tak kesah asalkan jgn laa mahal sangat. skrang aku kene promote diriku kat en hamdan untuk mengconsider aku~


Friday, 11-May-2007 10:08 Email | Share | | Bookmark
What I Did For The Last Few Weeks

the backseat gals-Muni,Asmat,Ana
take my breath away
me,Alin,Che Mat,Muni
View all 11 photos...
huhu. a quick update of what i did for the last few weeks.

1.during the 2 days off-work (wesak/labour day), i went to air terjun sg pandan located in panching. actually it was my idea to go to a waterfall for a picnic but then ana, a fren of mine suggested we go there. so off we go-may 1st 2007. liya was supposed to go but she had to bail out. alin invited her old roomate of hers in uia, che mat n muni. we got there around 9-ish. i didn't like the fact the path to the waterfall wasn't really 'foot-frenly' but the view at the waterfall was breath-taking. wowee. me and my frens had a great time there. i wud really suggest anybody who's in kuantan to go there at least once in their lifetime. it was worth ur time.

2. went home the weekend after the labour/wesak day off. the usual thing in serdang. went to midv to meet another ana, my old fren from UKM. i pun pow her to buy me pizza. hahah tak abes pun.

throughout the few weeks i've ridden rollercoaster ride in emotional side that left me feeling tired while writing this blog. rupa2nya period. patutla~


Wednesday, 25-Apr-2007 11:16 Email | Share | | Bookmark
MaMak's StALL

menuju ke Taj
Alin n Liya
Syera n yours truly
View all 4 photos...
kenapa kita slaloo teraddict ngan mamak's food? what is soo great about em? let me tell u d secret. huhu~
so petang yg bersejarah tu aku n housemate pergi ke satu restoran mamak yg agak femes kat kuantan nih. kedai nih ader byk branch kat kuantan nih tapi yg paling best (mengikut pandangan housemate aku) adalah yg berdekatan dengan berjaya megamall kuantan. mmg aku yg ader craving untuk pegi sana n kebetulan syera pun nak pegi sama. last2, kitorang seme pegi.
bila sampai jek aku pun terpikir la nak makan ape. bile ader org amik order, kitorang pun just pesan air je dulu sementara tgh pk nak makan ape. aku mcm teringin nak makan mee goreng basah tapi mcm berat sgt pastu teringin nak makan roti canai telur je. last2 kitorang seme tak makan pun, minum je. hampeh tak?
tu je la~


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net